24 March 2015

Doa Merawat Batuk dan Selsema dan Doa Hilang mengantuk dan Doa Manis Dipandang

share dari link fb ~Anugerah
DOA MERAWAT BATUK DAN SELSEMA

Amalkan membaca doa ini bagi merawat selsema dan batuk, tidak mengira buat kanak-kanak mahupun orang dewasa, 


Selain itu, anda boleh mengamalkan Madu Queen Anugerah sebagai ikhtiar memulihkan kesihatan termasuklah batuk, kahak pekat dan sebagainya. Ia juga telah didoakan dengan 30 juzuk al Quran dan doa syifa sebagai keberkatan kepada pengguna. Insya-Allah.
DOA ELAK RASA MENGANTUK

Anda boleh mengamalkan doa ini utk mengelak rasa mengantuk ketika bekerja, belajar mahupun memandu. Doa ini memetik sebaris ayat daripada Ayat Kursi.


Anda juga boleh mengamalkan produk yang memberi tenaga seperti Kopi Syafakallah Anugerah atau Susu Kambing Anugerah sebagai ikhtiar mengelakkan rasa mengantuk. DOA MANIS DIPANDANG

Amalkan doa ini bagi mendapatkan keyakinan, agar disenangi orang dan menampilkan wajah yang manis serta berseri. Jangan lupa untuk menjaga solat, selalu berwuduk dan membasahkan lidah dengan zikir bagi membersihkan hatimu.


Anda juga boleh berikhtiar dengan produk Anugerah seperti Penaik Seri Wonder Pink atau 24 Moist yang telah didoakan dengan 30 juzuk al Quran dan doa syifa. Semoga ikhtiar membantu menaikkan keyakinanini diberkati-Nya. Insya-Allah. 

blog saya satu lagi boleh dilawati :  http://jasminshahab205.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment